Privatlivspolitik

HORNBÆK SOGNS PRIVATLIVSPOLITIK - BESKYTTELSE AF PERSONOPLYSNINGER

Hornbæk Sogn behandler persondata i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen af 25. maj 2018, som kræver at personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt.

 

INDSAMLING OG BRUG AF PERSONOPLYSNINGER

Personoplysninger er alle slags data, der kan bruges til at identificerer personer, herunder men ikke begrænset til for-, mellem- og efternavn, alder, køn, stilling, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om det vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række af sådanne informationer.

Indsamling af personoplysninger i Hornbæk Sogn sker kun efter personligt samtykke, som skal afgives for eksempel ved tilmelding til sognets aktiviteter eller i formularer på hjemmesiden. Oplysningerne bruges ikke til andre formål, med mindre der er givet samtykke til dette.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil: Navn, cpr. nr., telefonnummer, e-mail, adresse f.eks. i forbindelse med konfirmandtilmelding, tilmelding til babysalmesang, sommerhøjskole etc.

 

SIKKERHEDSFORANSTALTNINGER

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

 

ADGANG TIL OPLYSNINGER, INDSIGT OG KLAGER

Hornbæk Sogn er ansvarlig for behandlingen af persondata.

Du kan få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig og hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Hvis du ønsker at modtage en kopi af disse oplysninger, bedes du kontakte os på hornbaek.sognhelsingoer@km.dk

Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Såfremt du ønsker alle data slettet, bedes du kontakte os på: hornbaek.sognhelsingoer@km.dk

 

Bemærk! Når først alle data er slettede, kan disse ikke genskabes. Data der kræves opbevaret ift. lovgivning kan ikke slettes på anmodning.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

 

ÆNDRINGER TIL DENNE SKRIVELSE

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Senest opdateret 24.05.2018